Průvodce TV a kinem na víkend od pátku 13. srpna 2010 – páteční Spalovač mrtvol, sobotní Tak to chodí, nedělní Čas zabíjet a v kinech Salt

Spalovač mrtvol

Průvodce TV a kinem na víkend od pátku 13. srpna 2010

Srpen se přehoupnul do své druhé poloviny, ale do konce léta je ještě dost času. Tento víkend je v televizi spíše podprůměrný, ale v kinech je celkem bohatá nabídka. Už jste byli letos v letním kině? Třeba je na čase to napravit.

V kinech jsou 3 premiéry. V prvé řadě akční thriller Salt s Angelinou Jolie, který slibuje hutnou akční podívanou. Pro ty, co mají Angelinu v oblibě by měl být film dokonce povinností. Recenzi zveřejníme již brzy. Dokument Nebe, peklo o vyznavačích SM praktik jsme již dostatečně propagovali v upoutávkách i v novinkách, takže pokud se vám neeklují pohledy na trýzněná těla a naopak ve vaší tváři vyvolávají úsměv, tak se jděte podívat. Poslední novinkou je další pokračování odvěkých nepřátel Koček a psů, kteří jsou tentokrát ve 3D.

Zde jsou tipy na pátek:

Pátek:

V pátek je událostí večera bezesporu legendární Spalovač mrtvol Juraje Herze. Můžete se těšit i na nově předělaného Supermana režiséra Bryana Singera. Vzhledem k nezávislému ladění srpnového čísla se podívejte i na film Tábor tygrů Joela Schumachera.

Co, kdy, kde?

20:00 –S uperman se vrací– Prima
21:40 – Spalovač mrtvol – Barrandov
23:10 – Tábor tygrů – Prima

Sobota:

Pokud jste příznivci hereckých kreací klanu Douglasů, tak se podívejte na film Tak to chodí, kde uvidíte všechny její zástupce. Klasická veselohra Ptačí klec se dočkala i své americké verze, kterou si můžete pustit na veřejnoprávním prvním kanále. Dnes už klasická podívaná je také velkoryse řešený První rytíř, kde je hlavním triem Richard Gere, Sean Connery a Julia Ormond. Sobotní večer je kvalitativně jeden velký průšvih a nedoporučuji poprvé s čistým svědomím žádný film. Jedině snad průměrnou Výplatu a komediální Křižovatku smrti, ale s přivřenýma oběma očima

Co, kdy, kde?

13:05 – Tak to chodí – ČT1
16:45 – Ptačí klec – ČT1
16:50 – První rytíř – Nova
22:15 – Výplata – Nova
22:15 – Křižovatka smrti – Prima

Neděle:

Nezávislé filmové léto pokračuje filmem Zabiji Nixona s Seanem Pennem a Naomi Watts. Solidním právnickým thrillerem je hit Čas zabíjet z roku 1996, kde uvidíte řadu známých tváří. Pokud si chcete zavzpomínat na rohlíkový socialismus podívejte se na solidní film Vítr v kapse.

Co, kdy, kde?

21:50 Vítr v kapse Barrandov
22:15 Čas zabíjet Nova
22:25 Zabiji Nixona ČT2

Kino:

Salt
Kajínek
Počátek
Pan Nikdo
Single Man
Predátoři
Muži, kteří nenávidí ženy
Muž ve stínu
Solomon Kane
Zelená zóna

Ondra Slanina

Přidat komentář

TOPlist