Víkendový výhled v sevření Němců a piraň ve 3D – v kině Habermannův mlýn, Piraňa 3D, v sobotu Piráti z Karibiku a v neděli Bavorák

Piráti z Karibiku

TV a kino: Víkend v sevření Němců a piraň ve 3D

Před námi je krásný podzimní víkend a zdá se, že by v odpoledních hodinách mělo být skutečně hezky. Televize, jako by to věděli a proto nás čeká víkend, kdy se nás nechystají příliš rozptylovat novinkami.

Nabídku v kinech tento víkend obstarávají hned 2 dobré filmy, které však nemohou být rozdílnější. Tím prvním, kterým je tipem RealFilmu je nový film Habermannův mlýn, který budeme recenzovat v nejkratší možné době. Válečné drama o zlu bude obsahovat skutečně brutální motivy a nebere si servítky. Natočil ho legendární Juraj Herz a prý si tak po delší době vybral konečně téma, které mu sedlo.

Druhým filmem, který je ovšem také tipem Realfilmu je politicky nekorektní prázdninový 3D horror Piraňa 3D. Natočil ho Alexander Aja (Noc s nabroušenou břitvou, Hory mají oči, Zrcadla) a pokud se vám neekluje pohled na hezké lidi, které pak v rámci brutálního černého humoru režisér likviduje pověstnými rybičkami je to film pro Vás.

Pátek:

S klidným srdcem nedoporučuji absolutně žádný film. Nabídka je příšerná! S oběma přivřenýma očima upozorním pouze na průměrného Glimmer Mana se Stevenem Seagalem od 22 hodin na Nově a pozdní Schwarzeneggerovku Protiúder od 22:55 na Primě, ale neříkejte, že jsem Vás nevaroval.

Sobota:

Sobotní odpoledne můžete strávit ve společnosti Pána prstenů: Dvou věží na Primě. Večerní program můžete strávit v příjemné společnosti kapitána Jacka Sparrowa a Pirátů z Karibiku. Pokud ještě nejste přesyceni častým opakováním, tak se můžete podívat na Lepší už to nebude s Jackem Nicholsonem. Na Coolu pak bude vysílán film, který dal stanici jméno – Matrix.

Pokud máte rádi neotřelé romance a nevadí Vám trochu zvrhlosti, podívejte se na originální Sekretářku. Ujetou akci se stroboskopickými efekty naleznete v Dominu Tonyho Scotta. Jeden z nejlepších špionských filmů nabízí prima Cool a to originál Šakala, který Vás i po letech rozhodně zaujme. Asi nejvíc přeceněnou komedii Zbouchnutá uvede Nova, dívat se na to dá, ale klasika to rozhodně není.

Co, kdy, kde?

12:25 – Pán prstenů: Dvě věže – Prima
20:00 – Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly – Prima
20:00 – Lepší už to nebude – Nova Cinema
20:15 – Matrix Prima – Cool
22:35 – Sekretářka – Nova Cinema
22:45 – Domino – Nova
22:50 – Šakal – Prima Cool
23:05 – Zbouchnutá – Nova

Neděle

Protože televize ovládají podprůměrné talentové soutěže, tak si o dobrých filmech můžeme nechat jenom zdát. Zajímavou volbou bude jistě ruský film Bavorák, který nabízí filmový klub na ČT2. Příběh čtyř zlodějů aut v současné Moskvě míchá prvky sociální dramatu a akčního thrilleru, tak dobře, že vyhrál cenu Ruských kritiků roku 2003. Pokud jste neviděli americké drama Stav obležení s Denzelem Washingtonem, Bruce Willisem a Annete Benning, mrkněte na prima.

Co, kdy, kde?

20:15 Stav obležení Prima Cool
22:45 Bavorák ČT2

Kinotipy:

Habermannův mlýn
Piraňa 3D

Wall Street: Peníze nikdy nespí

Přidat komentář

TOPlist