RealFilm pořádá Hon na čarodějnice

RealFilm pořádá Hon na čarodějnice

RealFilm pořádá Hon na čarodějnice

Ano přátelé, již se to blíží. Kladivo na čarodějnice nestačí, je třeba uspořádat celý hon a v revíru bude vytrubovat trojice legendárních herců chameleon Nicolas Cage, Hellboy Ron Perlman a Saruman Christopher Lee. Vyhlašujeme soutěž s filmem Hon na čarodějnice, kde odměníme hned 5 výherců.

Jak víte, ze stránek RealFilmu, tak Hon na čarodějnice se odehrává ve 14. stol. Nicolas Cage (Špatnej polda) hraje křižáka Behmana, který se vrací z výpravy do své zdevastované domoviny, kde právě řádí černý mor. Vina je za to kladena mladé dívce, o které se domnívají, že je čarodějnice. Nechají jí proto transportovat do odlehlého opatství, kde se tajemným rituálem pokusí ukončit obcování temných sil. Místo ukončení však naopak odstartují sílu tak nepředstavitelnou, že budou mít plné ruce práce.

Každý z 5 výherců získá vždy jednu dvojici filmů a ne ledajakých. Pečlivě jsme je pro Vás vybírali u distributora snímku Hollywood Classic Entertainment, který Hon na čarodějnice uvede do našich kin od 13. ledna 2011. Vyhrát tedy můžete tyto dvojice filmů:

1) Podivní a Silent Hill,
2) Apokalypsa od Francise Forda Coppoly a The Proposition,
3) Underworld a Underworld: Evolution,
4) Mechanik s Christianem Balem a ruský velkofilm 1612: Kronika smutných časů,
5) Cronenbergovu Kingovku Mrtvá zóna a ceněný francouzský kultovní snímek Nenávist (Le Haine).

A k výhře stačí tak málo, jen správně zodpovědět tyto 3 otázky, ke kterým nebudete potřebovat jistě ani žádná zaklínadla:

1) Režisér Honu na čarodějnice Dominic Sena netočí s Nicolasem Cagem poprvé. Jejich první spolupráce překonala na tržbách magickou stovku milionů dolarů a stejné ambice mají i tentokrát. O který film se jedná?

2) Ron Perlman se už také objevil v pěkné řádce historických velkofilmů. Jednou hrál také v mysteriózním dramatu Jeana Jacquese Annauda, kde hrál významnou postavu v klášteře, kde za tajemných událostí umírají mniši. Film vznikl již před řadou let, ale dodnes neztratil nic na své působivosti. Zajímá nás název díla a autor literární předlohy.

3) A poslední otázka je pochopitelně těžká. Které britské studio béčkových filmů proslavil Christopher Lee, jehož hrabě Dracula byl vlajkovou lodí této firmy, která byla vyznamenána i britskou královnou?

Správné odpovědi zasílejte na redakční email soutez@realfilm.cz do 22.12.2010 do 22:00. Výherci budou vyhlášeni následujícíc den 23.12.2010 ve 12:00! [ aktualizace: vyhlášení proběhne z technických důvodů 27.12.2010, děkujeme za pochopení ]

Přejeme hodně štěstí!

Vaše redakce

Podmínky soutěže a místo převzetí se dozvíte na další straně tohoto článku.

Pages: 1 2

Přidat komentář

TOPlist