Silvestr na Realfilmu

Christopher Nolan - filmografie

Silvestr na Realfilmu  

Ještě před silvestrovskou noční pijatykou jsme si pro Vás připravili pár vtipných videí, které mají souvislost s filmem a u kterých se docela dobře zabavíme. Standardní výhled naleznete hned pod tímto článkem nebo zde.

Namíchali jsme pro Vás zábavný mix děkovných řečí a filmových výstupů, které nejsou tak známé, ale u nás v redakci je máme velmi v oblibě.

Udílení cen za celoživotní dílo od American Film Institute může být pro někoho docela drsné sousto. Zvláště pokud jste Robert De Niro a cenu předává Robin Williams. Video zde.

Stejné chvilky si užil i Al Pacino, kde Robin Williams předvedl skutečně skvělý komediální výkon a mohl tak vrátit Al Pacinovi lekci z Insomnie Christophera Nolana, která je titulním obrázkem k článku. Video zde.

Humor Stevea Martina rozhodně není většinový, ale pokud si vezme na paškál Toma Hankse, rozhodně to stojí za to. Video zde.

Máte-li rádi Anthonyho Hopkinse, stejně jako my v redakci, mohla by Vás pobavit tato děkovná řeč na jednom festivalu, kde za něj přebírá cenu Ben Kingsley, který ho geniálně paroduje. Mimochodem, oba pánové mají dnes narozeniny, takže všechno dobré! Video zde.

Skutečně skvělou řeč předvedl Hugh Laurie, nebo-li Dr. House, který během pár minut oslnil publikum doslova stand up comedy výstupem. Video zde.

Jedním z našich nejoblíbenějších videí je udílení Oskarů v roce 2009, které fantasticky moderoval Hugh Jackman. Jeho skvělý hlasový, taneční a rozšafný talent nezůstal bez povšimnutí a nakonec z toho byly ovace vestoje. Video zde.

Na závěr jedno z velmi dojemných videí, kdy Kirk Douglas uděluje cenu Amerického filmového institutu svému synovi Michaelovi. Video zde.

Mějte veselého Silvestra a v příštím roce na viděnou!

Ondra Slanina a Dan Adam

Přidat komentář

TOPlist