Oliver Stone ohlásil nový film Savages

Oliver Stone

Oliver Stone ohlásil nový film Savages  

Multioskarový režisér, scenárista a producent Oliver Stone je zjevně při chuti. Dvojka Wall Streetu vydělala celosvětově téměř 140 milionů dolarů a vede si dobře i v prodeji nosičů, navíc za ní vyinkasuje desítky milionů dolarů za televizní distribuci, protože pokračování tak exponovaného hitu budou chtít všichni a vzhledem k tématu pochopitelně brzy.

Stone by chtěl začít už od června adaptaci bestselleru Dona Winslowa Savages (Divoši). Děj se odehrává v Laguna Beach a popisuje drogový kartel Baja s vážnými problémy. Žádný dealer nechce prodávat jejich zboží. Zvratem hned na začátku bude únos krásné mladé dívky Ofélie (stále vytíženější Jennifer Lawrence z Winter´s Boneinfo zde), jejíž kumpáni Ben a Chon by za její život měli riskovat svou svobodu a začít prodávat drogy pěkně postaru v ulicích a vyřešit tak situaci nezvládnuté drogové distribuce.

Stone by chtěl začít točit už v červnu a nabídka na hlavní role už putuje do schránek Leonardu DiCapriovi, Aaronu Johnsonovi, Jamesi Francovi, Tomu Hardymu a Garrettu Hedlundovi, z kterých se vybere dvojice dealerů proti své vůli. Opravdovou delikatesou je nabídka na roli šéfa mexického kartelu pro Benicia Del Tora.

Slibně vypadající film budeme nadále sledovat.

Přidat komentář

TOPlist