Darren Aronofsky ukončil spolupráci na Wolverinovi

Trilogie X-Men (2000, 2003, 2006)

Darren Aronofsky ukončil spolupráci na Wolverinovi

EXKLUZIVNĚ – Těšili jsme se a moc, jenže uteklo pár týdnů, Japonsko spláchlo tsunami a režiséra Darrena Aronofského opustila jeho přítelkyně krásná Rachel Weisz i s jejich ročním synem a všechno je jinak.

Natáčení mělo začít už na jaře a to právě v Japonsku. Scénář pochází z klávesnice Christophera McQuarieho (Obvyklí podezřelí, Valkýra) a hovoří se o něm jenom v superlativech. Nový Wolverine měl dostat patřičnou hloubku, která ho měla výrazně odlišit od popcornové jedničky Gavina Hooda.

Aronofsky ovšem vydal po dohodě se studiem prohlášení, že projekt opouští z rodinných důvodů, jelikož by své blízké neviděl přes rok. Natáčení bylo naplánováno na opačnou polokouli zeměkoule a režisér si uvědomil, že by to udělalo značné šrámy na už tak dost zpackaném rodinném životě. Rachel Weisz se od něj se synem odstěhovala již vloni v listopadu. K jeho rozhodování zřejmě přispěla i vlna tsunami, která v Japonsku napáchala nedozírné škody a právě tam mělo již za pár týdnů začít natáčení.

,,Jsem kvůli tomu velmi smutný, protože scénář byl úžasný a těšil jsem se, že na filmu budu pracovat se svým kamarádem Hugh Jackmanem,“ pronesl Arronofsky.

U Foxů mají Arronofského rádi, protože Černá labuť při 13 milionovém rozpočtu vydělala celosvětově již téměř 270 milionů dolarů a je tak jedním z nejziskovějších titulů společnosti.

Studio vydalo jako reakci na prohlášení režiséra tuto zprávu:,,Fox i Hugh Jackman zůstáváme pevně rozhodnuti pokračovat v produkci snímku Wolverine. Přeorganizujeme celý projekt a svižně se hneme z místa.“

Natáčení na jaře tedy vypadá skutečně nemožně, ale uvidíme. Myslím si, že v Číně už zvoní telefony.

Přidat komentář

TOPlist