Polibkový výhled až by jeden koktal

Králova řeč (2010)

Polibkový výhled až by jeden koktal

Nabídka v televizi je tento víkend poněkud slabší, takže doufejme, že vyjde počasí. Do kin vstupuje hned pětice novinek, ze kterých si vybere téměř každý. Takže honem do toho!

Kino premiéry
Do kin včera vstoupil vítěz letošních Oskarů Králova řeč, jehož recenzi jsme již publikovali. Pokud máte doma nějaké ratolesti, zejména klučičí, vyražte na veselou animovanou taškařici z divokého západu Rango, který byl animován podle Johnyho Deppa. Mimozemšťani zaútočí na Los Angeles ve velkofilmu Světová invaze a také vstoupí do kin dvojice dokumentů Tantra, kterou jsme již viděli (recenze již zítra!) a Když kámen promluví.

Pátek:
Páteční program nabídne akční kriminálku s Eddie Murphym Policajt ze San Franciska, která se dá bez problémů sledovat. Kultovní sci-fi komedie Repo Men z roku 1984 byla inspirací i pro loňský stejnojmenný remake.

22.55 Policajt ze San Franciska Prima
23.00 Repo Men Prima Cool

Sobota:
V sobotu televize nabízí stylově thrillery, stejně jako Realfilm. Po Sběrateli polibků bude pátrat Morgan Freeman, Michale Pfeiffer bude mít problém s manželem Harrisonem Fordem v hitchcockovském Pod povrchem a Hra s nevěrou spojila Clivea Owena a Jennifer Aniston. Tipem Realfilmu je pak další snímek z retrospektivy balkánského režiséra Emira Kusturici!

21.45 Sběratel polibků Nova Cinema
22:15 Pod povrchem Prima
22:45 Hra s nevěrou ČT1
23:05 Závěť ČT2 Tip Realfilmu

Neděle:
,,Prohledejte všechny boudy, kurníky a psí boudy, uprchlík běží rychlostí 4 míle za hodiny a to nám dělá přátelé okruh 6 mil. Přiveďte ho!“ Nevím jak vy, ale já se těším a rád se znovu podívám. Zajímavý thriller z produkce Luca Bessona je snímek Polibek draka, mírnou melancholii způsobí zajímavý a vizuálně úchvatný film Jak přicházejí sny a nad ránem rozechvěje vaše bránice Trhák pana Bowfingera.

20:00 Uprchlík Prima Cool Tip Realfilmu
21:45 Polibek draka Nova Cinema
21:50 Jak přicházejí sny Prima
00:15 Trhák pana Bowfingera Prima

KINOTIPY:
Králova řeč
Správci osudu Tip Realfilmu
Světová invaze
Rango
Hezké vstávání
Lepší svět
Fighter
Opravdová kuráž
Filmfárum do třetice všeho dobrého TIP Realfilmu
Černá labuť
127 hodin
Tři dny ke svobodě    Tip Realfilmu
Nevinnost
Hon na čarodějnice
Děcka jsou v pohodě
Tron Legacy
Občanský průkaz
The Social Network

Přidat komentář

TOPlist