Rachel McAdams ve víru lásky a dramatu

Hezké vstávání (2010)

Rachel McAdams ve víru lásky a dramatu

Když se v roce 2004 objevila Rachel McAdams v přihroublé dívčí komedii Protivný sprostý holky působila vedle Lindsay Lohan jako Meryl Streep. Čas trhnul oponou a ze zakuklené larvy se nám vyklubal půvabný motýlek, který diváky mimořádně baví.

Jak si ostatně vysvětlit, že uspěla v thrilleru (Noční let, Na odstřel), historické komedii (Sherlock Holmes), melodramatických romancích (The Notebook, Zakletý v čase) či komediích (Nesvatbovi, v kinech stále na programu Hezké vstávání).

Soudě dle tržeb, které její filmy mají na ní diváci zjevně slyší a za sebe mohu říci, že patří k mým oblíbenkyním. Podívejme se tedy na její novinkové projekty.

V postprodukci se právě nachází romantická komedie, jejíž děj je situován do hlavního města romantiky s názvem Midnight in Paris. Ve filmu se bude muliskovat s Owenem Wilsonem a jestlipak vás zajímá jméno režiséra, budete zjevně překvapeni – Woody Allen. V dalších rolích se objeví Marion Cotillard, Michael Sheen, Adrien Brody nebo Kathy Bates.

Již na Vánoce se s ní setkáme v pokračování Sherlocka Holmese, kde se objeví staří známí Robert Downey jr., Jude Law a ostře sledovaná Noomi Rapace. Film má podtitul A Game of Shadows a konečně uvidíme tvář Holmesovy nemesis Prof. Moriartyho! Režíruje znovu Guy Ritchie.

Rachel McAdams se také objeví v žánru, kde jí mají diváci nejraději – romantickém dramatu s názvem The Vow. Hvězdně obsazená mezinárodní koprodukce je o zamilovaném manželském páru, kdy ONA při dopravní nehodě utrpí ztrátu paměti a ON bude muset znovu získat její lásku. Obsazení je skutečně fenomenální – Jessica Lange, Sam Neill, Scott Speedman, Channing Tatum. Film režíruje úspěšný televizní režisér Michael Sucsy.

A aby toho nebylo málo v současnosti filmuje s Terrencem Malickem jeho dosud bezejmenný projekt s Benem Affleckem, Rachel Weisz, Javierem Bardemem nebo Olgou Kurylenko. Slyšel jsem dobře, že někdo vyslovil u monitoru Oskar?

Přidat komentář

TOPlist