Devil´s Double Lee Tamahoriho má první trailer

Devil´s Double Lee Tamahoriho má první trailer

Devil´s Double Lee Tamahoriho má první trailer

Po velmi kladném přijetí na filmovém festivalu Sundance se do americké distribuce chystá mimořádně drsný film Devil´s Double, kterým se na filmová plátna vrací Lee Tamahori, jež by rád dal znovu všem najevo, že je vynikající filmař.

Kdysi žil na Novém Zélandě fantastický režisér Lee Tamahori, který natočil nekompromisní film Kdysi byli bojovníci. Hollywoodské tučné šeky ho však začaly lákat až příliš, dokonce až natolik, že ztratil nejen profesní kredit, ale i osobní identitu, když ho přistihli převlečeného za ženu nabízející sexuální služby. Připomeňme si, že natočil celkem solidní thriller Jako pavouk s Morganem Freemanem, ale také slušně řečeno průměrné filmy XXX2 a Next.

Na scénu se vrací ve velkém stylu snímkem Devil´s Double, který bude kontroverzní událostí sezóny. Natočil totiž film o zlém synovi Saddáma Huseina Udajovi, kterého ztvárnil Dominic Cooper (Vévodkyně, Mamma Mia, An Education). Udaj byl playboy, který si mohl dělat co chtěl, kdy chtěl a měl k tomu neomezené množství finančních prostředků. Zápletku tvoří paralelní příběh dvojníka, ztvárněný také Dominicem Cooperem, který bude muset na veřejnosti předstírat, že je Udaj, jinak vyvraždí celou jeho rodinu. Pokud si příběh ještě vybavíte z novin, máme co do činění s hodně explozivní látkou.

Film byl představený již na letošním MFF v Berlíně a do americké distribuce ho uvede Lionsgate již na konci července.

Na trailer se podívejte zde.

Přidat komentář

TOPlist