Prvomájový výhled s pořádným kladivem

Thor (2011)

Prvomájový výhled s pořádným kladivem

Tentokrát se to sešlo opravdu vtipně. Legendární Kladivo na čarodějnice, které zažijeme u ohňů zítra večer se drsně střetne s digitálním Thorovým kladivem, jehož recenze se již hřeje na našem magazínu. A co bude ještě?

Kino:
Premiéry tohoto týdne jsou Thor, jehož recenzi již na Realfilmu máme. Dále Troškova Čertova nevěsta a Czech Made Man, který bude zítra v rubrice V.I.P. výhled.

Pátek:
Na Nově se konečně pochlapili a nabízí dobrý film. Večer si proto nenechejte ujít Čistou práci. Pokud jste náctiletí, nebo se tak alespoň cítíte, mrkněte na středoškolskou vlkodlačí báchorku Wese Cravena Prokletí. Máte-li rádi horrory Johna Carpentera podívejte se na jeho Městečko prokletých.

22:05 Čistá práce Nova
22:45 Prokletí Nova Cinema
23:15 Městečko prokletých Prima

Sobota
Na Primě opět vyplouvají Piráti z Karibiku s cílem Na konec světa. Podívat se můžete i na zubatou. Sluší se to ovšem dopovědět, zubatou Julii Roberts v Pretty Woman. Mimořádně drsná podívaná je ruský Bavorák, který silně doporučujeme. Televizní novinkou je také Nebezpečný cíl s Nicolasem Cagem, který sice kiny prošuměl, ale snad není tak zlý. Pokud máte náladu na velmi slušnou kriminálku, podívejte se na Street Kings, kde excelují Keanu Reeves a Forest Whitaker.

20:00 Piráti z Karibiku: Až na konec světa Prima
20:00 Pretty Woman Nova
22:30 Bavorák ČT2
22.30 Nebezpečný cíl Nova
23:40 Street Kings Prima

Neděle
Na Petříně bude probíhat odpoledne mega giga líbačka, ale pokud jste alergici, zajděte si raději do kina. I tam se dá užít spousta srandy. Vzpomínám na návštěvu Final Destination v Berlíně, kde jsou právě v neděli podvečer levnější vstupenky. V okamžiku, kdy někoho vraždili jsem za sebou slyšel zvuky, které normální lidé při sledování filmů v kině obvykle nevydávají. Nakonec to samozřejmě neskončilo jen u líbačky, pochopitelně. Večerní televizní nabídka je tragédie. Podívejte se určitě na Prvotní strach nebo na Anglického pacienta. Pokud už Ing. Králíka nemáte po krk, tak si po milionté zapněte hořkou komedii Vrchní, prchni.

20:00 Vrchní, prchni Nova Cinema
21:30 Anglický pacient ČT1
21:45 Prvotní strach Nova Cinema

KINOTIPY:
Thor
Čertova nevěsta
Czech Made Man
Zdrojový kód
Orel Deváté legie
Mr. Nice
Neznámý TIP Realfilmu
Odnikud někam
Vřískot 4
Útěk ze Sibiře TIP REALFILMU
Láska a jiné závislosti
Mama Gogo
Všemocný
Králova řeč
Správci osudu Tip Realfilmu
Dilema
Rango
Hezké vstávání
Lepší svět
Opravdová kuráž
Filmfárum do třetice všeho dobrého TIP Realfilmu
Černá labuť
127 hodin
Nevinnost
Hon na čarodějnice
Děcka jsou v pohodě

Přidat komentář

TOPlist