Nejnovější info o Festivalu odvahy a dobrodružství – Francie na Stránově

Festival odvahy a dobrodružství – Francie na Stránově

Naše redakce už vrcholí s přípravami na sobotní festival a do toho ještě dolaďujeme naše magazínové vydání tak, aby jste nepřišli ani o své oblíbené rubriky, kde na Vás budou čekat mmj. Honba za diamantem, Zdrojový kód nebo Dobrodružné komedie s Jeanem-Paulem Belmondem!

V sobotu zahajujeme oficiálně program festivalu ve 13 hodin! Od této doby Vám bude zámek plně k dispozici. Každou hodinu bude probíhat prohlídka zámku s průvodkyní v dobovém kostýmu a pokud máte nějaké francouzské přátele, vezměte je klidně s sebou, protože každá prohlídka může být dvojjazyčná!

V tuto dobu bude také zahájen zámecký trh, jehož vrcholem bude milé a stylové zastoupení Lorraine Market, kde si budete moci v průběhu odpoledne ochutnat a zakoupit francouzské dobroty. Na zámek jsme pozvali i stánkaře, takže si budete moci zakoupit typické produkty, které běžně patří k zámeckým trhům.

Na nádvoří se bude periodicky opakovat divadelní představení barokních šermířů, kde budou bojovat dva mušketýři o čest krásné dívky. Umělecký vedoucí je mimochodem Mistr České republiky v kordu.

V podzámčí si můžete změřit síly v petánquovém turnaji o filmové ceny a pokud vezmete s sebou děti, tak je pro Vás připraveno divadelní vystoupení francouzské pohádky.

Na arkádách si můžete dát skleničku dobrého vína a něco k zakousnutí v improvizované zámecké vinárničce.

Již od půl druhé se budou promítat avizované filmy, u kterých se budete moci setkat s šéfredaktorem magazínu Danem Adamem. Těšíme se na Vaši návštěvu!

KDY: 14. května 2011 od 13 hodin

KDE: Zámek Stránov, obec Jizerní Vtelno u Mladé Boleslavi

ZA KOLIK: Vstup do areálu na celý program i s prohlídkou 100 korun, děti 50 korun.

1 komentář

  1. Roman Potoczný napsal:

    Tož už se těším na zítra … vlastně dneska … Roman :-)

Přidat komentář

TOPlist