O.K., tohle nelze ignorovat – teaser trailer na The Dark Knight Rises je tady!

Temný rytíř

Minulý týden jsem se rozčiloval, jak naši kolegové na jednom nejmenovaném filmovém magazínu specializovaném na trailery, bezostyšně zveřejnili falešný teaser trailer na nového Batmana. Teď se podívejte na ten skutečný.

Myslím si, že za celou dobu existence Realfilmu se můžeme poplácat, protože těch fatálních bot jsme naštěstí udělali velmi málo a když jsme si jich všimli, nebo nás na ně někdo upozornil, tak jsme hned sjednali nápravu. Tentokrát jde opravdu o horké zboží, tedy o teaser trailer na zbrusu nového Batmana, který se už pár dní natáčí v Pittsburghu a Londýně pod taktovkou námi oblíbeného režiséra Christophera Nolana.

Jak jste možná zaznamenali z denního tisku, tak nový Harry Potter překonal v návštěvnosti premiérového víkendu rekord držený Temným rytířem. Vzhledem k tomu, že za oběma mimořádně výdělečnými sériemi stojí stejné filmové studio Warner Bros, tak se jedná o takové kamarádské špičkování.

Příští léto na nás vtrhne The Dark Knight Rises ve skutečném 3D, nikoliv v trapném přeformátování a musím konstatovat, že očekávání jsou obrovská. Jedno je jisté. Nolanovi to, na rozdíl od milionů fanoušků a novinářů, zcela jistě těžkou hlavu nedělá a natočí opět film, který má v hlavě.

Bez zbytečných barokních kudrlinek, si klikněte sem a podívejte se.

Přidat komentář

TOPlist