Elitní výhled se ctihodným sousedem zabijákem

Elitní jednotka (2007)

Mít za parťáka nespolehlivého kolegu je často velmi svízelné, takže dnes s velkým zpožděním doplňuji pravidelný výhled na víkend. Když herec nepřijde večer na představení, tak zaplatí pokutu, možná nebude špatné zavést za každý nenapsaný článek odevzdání DVD do velké krabice, kterou pak rozdáme Vám v soutěži.

Před námi je slunečný víkend a jelikož je po prázdninách, televize by se měly předhánět v boji o diváky. Výsledkem je zajímavý mix desetkrát viděného, i když i mezi tím se objeví řada působivých klenotů. V kině je jedinou novinkou Ošetřovatel s robustním komikem Kevinem Jamesem, jehož cílovou skupinou rozhodně na Realfilmu nejsme. Tipem Realfilmu pro návštěvu kina jsou tak zejména Zrození Planety opic a nový počin Jiřího Vejdělka Muži v naději.

Sobota:

Tradičně Nova se plácla přes kapsu a uvádí v televizní premiéře solidní hi-tech remake Na sever severozápadní linkou pod názvem Oko dravce, které je říznuté Sítí a Válečnými hrami. V hlavní roli Shia La Beouf (Wall Street: Peníze nikdy nespí) a Michele Monaghan (Zdrojový kód, Odnikud někam). Tipem Realfilmu jsou pak legendární Smrtonosná pastBrucem Willisem (12 opicRedPulp FictionPátý elementSin City: Město hříchu) a neskutečně komická odvážná komedie Být či nebýt od Mela Brookse. Chcete-li se potěšit pohledem na Bruce Willise a jeho partu, nenechte si ujít vtipnou komedii Můj soused zabiják (podívejte na hlášky z Willisových filmů). Z poněkud drsnějšího soudku je Ctihodný občan, který je klasickým revenge thrillerem a určitě není vhodný divákům se slabšími nervy. To samé platí o brilantním filmu Elitní jednotka, který jsme promítali před nedávnem na Brazilském večírku.

20:00 Oko dravce Nova
20:00 Smrtonosná past Prima        Tip Realfilmu
20:15 Být či nebýt Prima Love      Tip Realfilmu
22:00 Můj soused zabiják ČT1
22:20 Ctihodný občan Nova
23:05 Elitní jednotka ČT2             Tip Realfilmu

Neděle

Michael Mann, který patří k redakčním oblíbencům natočil před desetiletím výtvarně velmi zajímavou podívanou Poslední mohykán. Pro dospělé diváky je nachystána i slušná dvojice thrillerů – lupičská podívaná Spojenec a válečná kriminálka Generálova dcera. Na Jamese Bonda se můžete mrknout v Brosnanovce Jeden svět nestačí.

20:00 Poslední mohykán Nova Cinema
22.05 Spojenec Prima
22.15 Generálova dcera Nova Cinema
22:25 Jeden svět nestačí Nova

KINO:
Kovbojové a vetřelci
Muži v naději

Barbar Conan 3D
Green Lantern
Win Win

Zrození Planety opic Tip Realfilmu
Obhájce
Kapitán Amerika
Šéfové na zabití
Last Night
Jana Eyrová Tip Realfilmu
Intimní past
Zkažená úča
Auta 2

Život v jednom dni
Strom života

Mechanik zabiják
Jmenuji se Oliver Tate
Hanna
Ženy sobě
Princ a pruďas
Pařba v Bangkoku

Lidice
X-Men: První třída
Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
Melancholia Tip Realfilmu

Přidat komentář

TOPlist