Je libo o dušičkovém víkendu trochu horroru?

Juraj Herz

Minulý pátek jsme některé z vás děsili na Horrorové hájence uprostřed temných hvozdů a chystáme se v tom i nadále pokračovat! Tentokrát si vás dovolujeme pozvat do KC Novodvorská, kde se bude konat další ročník festivalu Bloody Xmas.

Festival BXM si klade za cíl seznámit diváka s tím nejzajímavějším z hororu a s ním související kulturou, pokud možno z hororově netypických zemí a samozřejmě z Česka a Slovenska. V neposlední řadě chce být oslavou Halloweenu a alternativní zábavou a protijedem na tou dobou začínající předvánoční mánii.

BXM již druhým rokem probíhá v rámci podzimního festivalu fantastiky a her, nyní nově v Praze pod názvem FanCity. Největším tahákem festivalu bude dozajista hlavní host vynikající režisér Juraj Herz, kterému jsme na Realfilmu věnovali nedávno samostatný profil. V programu si budete moci prohlédnout soutěžní a amatérské horrorové filmy z celého světa.

Program Bloody XMas bude od této soboty 29. října od 19 hodin do neděle 30. října do 19 hodin a zakončený bude průvodem v halloweenských maskách.

Více informací a program naleznete na webových stránkách http://fancity.festivalfantazie.cz/bloody-xmas/.

KDY: 29. října 2011 – 30. října 2011

KDE: KC Novodvorská

Přidat komentář

TOPlist