Zveme vás dnes na křest první knihy Realfilmu Slavná světová filmová klasika

Apokalypsa

Dovolte nám, abychom Vás pozvali na křest knihy Slavná světová filmová klasika Ondřeje Slaniny, která obsahuje 100 recenzí na klasické filmy obsahující informace z natáčení, medailonky důležitých tvůrců, technické údaje, dobové přijetí, a to vše psané populárně naučnou formou. Zkrátka chtěli jsme se, aby jste se něco dozvěděli a přitom se neunudili k smrti.

Kniha vznikala opravdu dlouho a podílela se na ní celá řada lidí. Rádi bychom Vás ještě dnes pozvali na tento večer 1. listopadu do Baru Bárka od 19:30, kde křest knihy proběhne. Kmotrem bude Ing. Mirko Veselý, tedy střihač známého televizního pořadu Na Plovárně s Markem Ebenem, který stříhal četné zajímavé rozhovory s osobnostmi světového filmu a již řadu let připravuje v přenosovém voze vedle Thermalu Festivalové vteřiny. Vzhledem k tomu, že jeho povaha odpovídá jeho příjmení rozhodně to bude stát za to.

Francis Ford Coppola a Marlon Brando

V průběhu večera Vám pustíme v HD kvalitě rozhovory s Johnem Ottmanem a Peterem Zeitlingerem, které již zřejmě znáte z našeho magazínu, ale podělíme se s Vámi i o informace, které se při nejlepší vůli publikovat prostě nedají.

Ondřej Slanina bude také knihy v průběhu večera podepisovat a budou v rámci večera k zakoupení. Kniha stojí 300 korun a vstupné na akci je zdarma.

Těšíme se, že nás přijdete podpořit a užijeme si hezký večer.

Pokud si knihu budete chtít zakoupit již teď, pak knihu objednávejte na klasika@realfilm.cz a níže jsou uvedená prodejní místa, kde jsou knihy již k mání. Pokud si budete přát věnování, pak to napište do textu emailu.

Prodejní místa:

Praha
Dlouhá 37 – Antik v Dlouhé (Po – Pá 10-19, So 11 – 18, Ne 12-18)
Újezd 37 – Antique Újezd (Po-Pá 10-18), naproti Tyršovu domu

Říčany
Rýdlova 271/14, Muzeum Říčany (Po-Čt 14-18, SO a NE 13-18)

Přidat komentář

TOPlist