Kocouří páteční výhled mezi šíbry

Kocour v botách (2011)

Milí čtenáři a přátelé Realfilmu, je tady víkend a na úvod mi dovolte malou sentimentální poznámku. Návštěvnost našeho magazínu trojnásobně stoupla a daří se i naší knize, což je pro nás opravdu příjemné vysvědčení. A nyní se vrhněme za Katzanovou a další nabídkou v našich kinech a televizích.

Novinářskou projekci Kocoura v botách jsme sice nestihli, ale film jsem šel včera zhlédnout s člověkem nejpovolanějším, mým sedmiletým synovcem Máťou. Já jsem tedy u filmu v polovině na chvíli usnul, ale to je výsledek i vyššího pracovního nasazení posledních dnů. Každopádně dětské vtípky skutečně zabírají a zábava to je, nicméně na Shreka předem zapomeňte. Recenze bude na Realfilmu v průběhu zítřka. Další premiérou je Nevěstinec, který jsme v redakci také viděli a kolega David Hecht dokonce navštívil galavečer za účasti režiséra filmu. Ohledně kino nabídky, pak rozhodně doporučujeme návštěvu slibně vypadajícího festivalu Filmasia, který David také zvládl. Další premiérou jsou kritikou odstřelení Hranaři, kteří to ale zkoušeli cestou ne nepodobnou Kajínkovi. Film jsme v redakci dosud neviděli a za sebe musím říct, že o to ani nijak příliš nestojím.

Michael Clayton (2007)

Pátek:

Páteční televizní nabídka ukrývá filmy, které nejsou všeobecně známé, ale jsou rozhodně dobré. Koření života uvolní předvánoční vlnu sentimentu a do období adventu se rozhodně hodí. Tragikomický příběh o lásce a povinnostech nabídne smyslnou Catherine Zetu Jones a oslnivého Aarona Eckharta (Temný rytíř, Děkujeme, že kouříte). Režíroval Scott Hicks, který natočil působivý snímek Záře. Strasti dospívání z českých režisérů zvládá odjakživa nejlépe Karel Smyczek a Housata jsou toho důkazem. TIPY Realfilmu jsou pak skvostné snímky Renesance a Michael Clayton, jež jsem si shodou okolností nedávno koupil a díval se na něj před spaním. Co naplat, scenárista hodně opisoval z filmu …A spravedlnost pro všechny, nicméně film je to strhující.

20:00 Koření života Nova
20:45 Housata Prima Love
21:45 Renesance ČT2 TIP Realfilmu
22:10 Michael Clayton Nova TIP Realfilmu

Sobota

Sobota příliš důvodů k radosti nenabízí, takže přijměte pozvání i do vod zručné, snad až příliš nenáročné zábavy a českého horroru Juraje Herze.

20:00 Mejdan v Las Veagas Nova
21:50 XXX Nova
22:15 T.M.A. Prima

Neděle

Děti se již teď těší na Ratatouille, i když film většina z nich viděla snad již tisíckrát. Realfilm rozhodně doporučuje Plovárnu s Davidem Morsem, která podle střihače tohoto programu a kmotra naší knihy Mirka Veselýho byla radost dělat. My Morseho potkali celá redakce letos na kolonádě v Karlových Varech a je to chlap jak hora a na nic si nehraje. Zbylé tři filmy jsou kombinací komerce, zábavy a morálního ponaučení, přičemž posledně jmenovaný je určen jen náročným divákům.

20:00 Ratatouille Prima
21:20 Na plovárně s Davidem Morsem TIP Realfilmu
22:25 Vítězové a poražení Nova
22:25 Skála Prima
21:45 Skafandr a motýl ČT2

Realfilm přeje hezký víkend, který bude ve znamení podobnosti herců a dojde i na trochu erotiky a film noir. Zůstaňte naladěni.

Premiéry týdne:

Kocour v botách
Hranaři
Nevěstinec TIP Realfilmu

Další vybraná nabídka:

Vendeta TIP REALFILMU
Válka bohů
Milovaní
Lovci hlav TIP Realfilmu
Vyměřený čas TIP Realfilmu
Jeskyně zapomenutých snů 3D TIP Realfilmu
Micimutr
Tintinova dobrodružství TIP Realfilmu
Ocelová pěst
Perfect Days – I ženy mají své dny
Lolipop Monster
Dluh
Rodina je základ státu TIP Realfilmu
Nic proti ničemu
Happy Happy
Nákaza
Tři mušketýři
Dům
Osamělost prvočísel
Paranormal Activity 3
Elitní zabijáci
Alois Nebel
Půlnoc v Paříži TIP Realfilmu
Drive TIP Realfilmu
Kůže, kterou nosím Tip Realfilmu
Pina
Muži v naději

Přidat komentář

TOPlist