Podívejte se zdarma na dva filmy ze série The Hire bratrů Scottů

Vánoce ještě neskončily a ve světě filmu se toho příliš neděje. Tento týden nás čekají různé rekapitulace uplynulého roku, stejně jako nové články v tradičních rubrikách. Protože ale dnes nebudou trailery pusťte si tyto dva krátké skvělé snímky z díly Ridleyho a Tonyho Scotta.

Dnes jste se již mohli podívat na preview k dlouho očekávanému Prométheovi a co se týče upoutávek, pak minulý týden jsme nabídli hned dvojitou dávku mapující jak očekávané filmy pro Oskary, tak nejžhavější novinky příštího léta.

Než se opakovat, tak přicházíme s něčím mnohem zajímavějším. Protože jeden z našich redakčních spolupracovníků Igor (operátor kamery rozhovoru s Peterem Zeitlingerem) Ridleyho Scotta nevýslovně obdivuje, máme tady dvojici brilantně natočených reklam na BMW z jejich produkční dílny. V celé sérii The Hire je krátkých filmů hned několik, ale právě tyto dva je možné zhlédnout zcela zdarma, takže nyní se podíváme, jak to pánové umí rozjet za volantem zánovního německého automobilu. V obou krátkých filmech hraje hlavní roli další redakční oblíbenec Clive Owen (Sin City – Město hříchu, Potomci lidí, Na dotek, Agent bez minulosti, Elitní zabijáci).

Filmy můžete zhlédnout buď po kliknutí na obrázek nebo přímo na webu RSA.

Prvním titulem je krátký film Beat the Devil a jeho režisérem je Tony Scott (Top GunNepřítel státuSpy GameNezastavitelný), jehož snímek Taking to Pelham 1 2 3 mi na našem domácím kině včera málem způsobil lobotomii:-)

Přehrát trailer

Druhý film je z dílny chráněnce obou bratrů Joe Carnahana. Carnahan je režisérem například velmi nedoceněného policejního dramatu Narkotika, na které časem dojde řada v rubrice Přehlédnuté filmy, akční gangsterky Smoking Aces nebo mimořádně nepovedeného rádoby osmdesátkového A-Teamu. Jeho film se jmenuje Ticker.

Přehrát trailer

Přejeme pěkné pokoukání a úspěšný poslední týden starého roku!

Přidat komentář

TOPlist