Věcný předprázdninový výhled

Věc: Počátek (2011)

Tento týden do kin vstupuje hned několik zajímavých novinek, některá kina hrají téměř za babku a v televizi je to stará známá obehraná písnička.

V nesmírně hektickém pracovním tempu, které je korunováno milou nominací na počin roku na idnes.cz v anketě bloger roku 2011 a dalších pracovních aktivit v komerční sféře přinášíme víkendový výhled, který si doufejme užijete na rozdíl od nás v poklidu, který by k Adventu měl patřit.

Novinkové filmy znáte již z pondělních upoutávek, takže jen pro připomenutí, je to již recenzovaná Věc: Počátek, Rumové deníky, Šťastný Nový rok a Velká vánoční jízda. Roman Potoczný také doporučuje Moneyball, který snad zvládneme navštívit během zítřka. Dodnes úplně nechápu, proč nás Falcon nezve na novinářské projekce, ale asi pro ně nejsme dostatečně zajímaví. To je ale jen na okraj.

Pátek
Pokud jste neviděli na Oskara nominovaný tuzemský snímek Libora Pixy Graffitiger, tak si ho nenechte ujít na ČT2 ve 21:55! Televize také recyklují Borata a Posledního samuraje.

21:55 Graffitiger ČT2
22:05 Poslední samuraj Nova
23:20 Borat Prima

Sobota:
Sobota sice nabízí hned několik filmů, ale vybírám jen ty dobré. Nenechte si tedy ujít Dobrého Willa Huntinga a Monstrum, které ocení milovníci roztřesené kamery a netradičního filmařského vizuálu určeného zejména mladšímu publiku.

22:15 Dobrý Will Hunting Prima
00:45 Monstrum Nova

Neděle:
K Vánocům romantika patří a Prázdniny jsou zdařilým nadprůměrem s hvězdným obsazením, pro milovníky napětí je tu skvělý Poslední skotský král.

20:00 Prázdniny Prima
22:55 Poslední skotský král Prima

O víkendu se podíváme pod pokličku Shrekovi, mrkneme na zajímavou novinku s Tomem Hanksem a připomeneme si kultovní Beetlejuice! Užijte víkendu a zůstaňte naladěni. Dobře naladěni.

Premiéry týdne:
Věc: Počátek
Rumové deníky
Šťastný Nový rok
Velká vánoční jízda

Aktuální snímky v kinech
Kocour v botách
Nevěstinec TIP Realfilmu
Vendeta TIP REALFILMU
Válka bohů
Milovaní
Lovci hlav TIP Realfilmu
Vyměřený čas TIP Realfilmu
Jeskyně zapomenutých snů 3D TIP Realfilmu
Micimutr
Tintinova dobrodružství TIP Realfilmu
Ocelová pěst
Perfect Days – I ženy mají své dny
Lolipop Monster
Dluh
Rodina je základ státu TIP Realfilmu
Nic proti ničemu
Happy Happy
Nákaza
Tři mušketýři
Dům
Osamělost prvočísel
Paranormal Activity 3
Elitní zabijáci
Alois Nebel
Půlnoc v Paříži TIP Realfilmu
Drive TIP Realfilmu
Kůže, kterou nosím Tip Realfilmu
Pina
Muži v naději

Přidat komentář

TOPlist