Od 2. ledna 2012 se Realfilm zpoplatňuje

Od 2. ledna 2012 se Realfilm zpoplatňuje

Důležité info:
číslo účtu: 1206620015/3030 – Airbank
cena za číslo 40 korun
půlroční předplatné 200 korun
roční předplatné 400 korun

Milí čtenáři, možná to zní neuvěřitelně, ale RealFilm.cz slaví 10 let své existence!

realfilm_cz_logo_cb_invert_300dpi

První pokusy a betaverze našeho magazínu probíhaly již poslední týdny roku 2009, ale první měsíc 2010 jsme již zásobovali čtenáře prvními články a jako oficiální spuštění magazínu jsme stanovili 1.2.2010. Náš projekt přicházel k životu pozvolna a měl velkou výhodu v databázi článků, která byla spuštěna na nekomerčním blogu pod názvem dulezitefilmy.blog.cz, mým blogováním na idnes.cz a zejména v živelné energii, kterou jsme do projektu vkládali se spoluzakladatelem portálu Danielem Adamem v jeho počátcích, ke kterým se postupně přidávali další.

Naše první publicistické počiny měly jistě své mouchy, ale postupem času se začalo ukazovat, že se nám daří oslovovat stále větší čtenářskou skupinu, kterou jsme nadšeně počítali z kraje ve stovkách unikátních adres měsíčně, které postupně překročily pro nás magickou tisícovku a postupně narůstaly až do dnešních hodnot, o kterých se nám z kraje ani nesnilo.

V průběhu naší magazínové desetiletky u nás také publikovalo několik dalších filmových nadšenců a recenzentů jako Sylvie KasíkováRoman Potoczný, David Hecht, Ondřej Bezouška nebo Veronika Hladká, kterým se určitě sluší za jakýkoli čas strávený s portálem RealFilm.cz vřele poděkovat. Minulý čas ohledně redaktorské činnosti na RealFilm.cz patří také zmíněnému spoluzakladateli portálu Danielu Adamovi a čestnému redaktorovi, který na magazín už ale dlouhodobě nepřispívá a rozhodl se své články smazat z databáze. Nadále s námi ale spolupracuje řada dalších přátel a kamarádů a samozřejmě spolupracovníků z různých odvětví.

Deset let se samozřejmě nemusí jevit jako dlouhá doba, ale na druhou stranu, v dnešní rychlé době a obecném vnímání času je to z mého pohledu už docela dost. V průběhu jsme ale kromě magazínu připravovali a realizovali řadu projektů, filmové kluby, zážitkové projekce, festivaly s filmovou tematikou, výstavy v Čechách i zahraničí, dělali jsme rozhovory se zajímavými filmaři, připravili jsme dvě velmi slušně hodnocené filmové knihy a dokončujeme celovečerní film Bardi, jehož je RealFilm.cz mediálním partnerem. To všechno si budeme průběžně rekapitulovat až do našeho desetiletého výročí, které oslavíme na filmové party, o jejíž podobě se včas dozvíte.

Pořád nemáme zájem o to, aby se náš magazín zaheslovával a čtenáři si tak kupovali loginy a podobné záležitosti. Pokud chcete přispět na náš magazín, nejsnazší cestou je poslat na náš účet číslo 1206620015/3030 vedený u Air Bank každý měsíc 40 korun, do poznámky pak napište svůj email. Za vybrané peníze budeme nadále zvelebovat náš magazín a pokračovat v doprovodných akcích, což jsme za poslední roky jistojistě mnohokrát dokázali.

 

Jako motivaci máme pro naše předplatitele zajímavé dárky, takže pokud si budete chtít zakoupit předplatné, abyste na měsíční platby nemuseli myslet, nabízíme roční za 400 korun a půlroční za 200 korun.

Děkujeme Vám za přízeň, pokud chcete můžete poděkovat i nám a mějte se fajn

Mgr. Ondřej Slanina
Šéfredaktor Realfilm.cz

Důležité info:
číslo účtu: 1206620015/3030 – Airbank
cena za číslo 40 korun
půlroční předplatné 200 korun
roční předplatné 400 korun
reklama světová klasika
Koupit ZDE ↓

Tištěná verze
http://www.kosmas.cz/knihy/168427/slavna-svetova-filmova-klasika/

 

Přidat komentář

TOPlist