Podívejte na vtipnou upoutávku na letošní Oskary

Oskary 2008 s Hugh Jackmanem to byla naprostá bomba, o rok později to bylo se Stevem Martinem a Alecem Baldwinem, loni s Jamesem Francem a Anne Hathaway se publikum rozdělilo dle generací, a to Oskary nepotřebují. Oskary totiž chtějí být pro všechny.

Osloven byl tak po letech jeden z nejúspěšnějších moderátorů Oskarů historie Billy Crystal. Právě on jeden čas diktoval podobu televizní zábavy a odešel na vrcholu s větou na rtech, že už je bez nápadů.

Každý rok mu producenti volali a žádali ho o návrat. Nic. Pak se oskarové ceremonie zmocnil Brett Rattner a oslovil mistra stand-up comedy Eddie Murphyho. Ten souhlasil. O Oskarech se začalo mluvit v superlativech. Pak stačila jedna kocovinka v nejposlouchanější rozhlasové show Ameriky u provokatéra Howarda Sterna a Rattner se totálně zkompromitoval. Evidentně měl v sobě ještě trochu zbytkového alkoholu po prohýřené party a jeho rádobyvtipné průpovídky o orálním sexu sice řadu lidí pobavilo, ale to se nedá říct o Americké akademii věd a umění. Rattner si dal dobrovolně padáka, Murphy řekl, že půjde s ním a bylo vymalováno.

Nejsledovanější ceremoniál na světě hledal producenta. Místo bylo volné jen pár minut. Na palubu naskočil Brian Grazer (Robin Hood,Kovbojové a vetřelciDilemaVýměna,Frost/Nixon, seriál 24 hodin) a už to jelo.

Video, které si můžete níže přehrát je oficiální upoutávka na letošní ceremonii ve tradici akčních filmů 80. let. Uvidíte v něm řadu celebrit, jež jistě poznáte a pokud ne, tak si přečtěte text v kurzivě. Začátek spoileru hlavoun tajné služby William Fichtner, barman Vinnie Jones, agenti Megan Fox a Josh Duhamel, převozník Robin Williams konec spoileru.

Video vyrobila společnost Funnyordie.com a na nápad přišlo marketingové oddělení Americké akademie, které chtělo letos nahradit tradiční sestřih z nominovaných filmů.

Přehrát trailer

Přidat komentář

TOPlist