EXKLUZIVNĚ – natočili jsme rozhovor s Theodorem Pištěkem

Milí čtenáři Realfilmu, již delší dobu píšeme, že natočíme exkluzivní rozhovor s Theodorem Pištěkem. A dnes se naše plané řeči staly skutečností.

Jestliže každý rozhovor, který natáčíme se rovná infarktovému stavu, tak ten dnešní opět nebyl výjimkou. Rozhovor s mistrem Pištěkem a báječným člověkem jsme plánovali již od února a jak bývá, člověk míní, život mění.

Finále Plzeň jsme sice záměrně nestihli, protože jsme se raději dohodli s panem Pištěkem, že rozhovor natočíme v klidu v kavárně Coffee´s u kostelu v Říčanech. Pan Pištěk je ostatně našinec a máme to k sobě kousek, tak proč bychom ho nechali trmácet takovou dálavu.

Rozhovor jsme plánovali dva týdny a během této doby jsem musel smeknout před panem Pištěkem kvůli jeho vitalitě, kterou mu mohou závidět lidé o šedesát let mladší.

Natáčení jsme si s Danem Adamem zvesela připravili, popili kafíčko a smáli se. Nachystali jsme světla, přídavné zvukové zařízení a točili jsme poprvé na dvě HD kamery. Když mistr přišel, polilo nás horko, přestavěli jsme scénu za dvě minuty, kterou jsme chystali hodinu a zvesela rozjeli hustě nabitý rozhovor. Já vám garantuji, že bude stát za to. Dojde řeč na předávání Oskarů, spolupráci s Františkem Vláčilem, rozdíly mezi natáčením u nás, v Evropě a Hollywoodu a spoustu dalších zajímavostí. Pan Pištěk odpovídal svižně, jasně a mimořádně vtipně. Pro mě je velkou ctí, že jsem mu mohl předat naši knihu Slavná světová filmová klasika, kde o něm samozřejmě píšeme.

Snad se neurazí, když vám prozradím, že se nechtěl nechat fotografovat se slovy:,,Pánové, vyříznu vám fotku z maturitního alba, ale nefotografujte mě.“ Dan však neposlechl a několik fotografií pořídil.

A jak to dopadlo? To se dozvíte již příští týden na našich stránkách. Každopádně nezapomeňte, že v sobotu se s námi můžete setkat na zámku Stránov!

Přidat komentář

TOPlist