Realfilm.cz dnes zahajuje oficiální preprodukci filmu Hádej, Matyldo

Ondřej Slanina na PR fotografii v kanceláři, kde předstírá natáčení 8 mm kamerou…

Milí návštěvníci Opravdového filmového prostoru Realfilm.cz, dnes zahajujeme preview k natáčení česko-francouzské dobrodružné komedie Hádej, Matyldo.

Od poloviny června bude vycházet pravidelný seriál vždy po 14 dnech, kde budete moci přímo sledovat vznik celovečerního filmu. Myslíme si, že to bude rozhodně atraktivní. Minulou středu jsme již natáčeli první casting v našem pražském ateliéru, kam dorazil Martin Písařík a Iris Brunner. Iris, tedy Francouzku z Montpelliere, jsme obsadili již během loňského listopadu a jak jste si již možná všimli, moderovala ve francouzštině i náš Festival odvahy a dobrodruštví – Francie na Stránově. Martin Písařík se nám do filmu vyloženě hodí a navíc je to profesionál a pro roli dobrodruha a romantického hrdiny se nám moc líbil. V následujících týdnech se dozvíte, jak probíhají různé fáze příprav a natáčení. Chápejte však, že jako každá filmová produkce máme určitá tajemství a některé věci se budou odtajňovat postupně. Každopádně doufáme, že se bude film líbit a za sebe bez falešné skromnosti přiznám, že mně se líbí moc, jinak bych ho ani nechtěl natočit:-)

Iris Brunner v družném hovoru s režisérem a hlavním producentem filmu Ondřejem Slaninou (na fotografii zády k divákům, ale nic zlého tím určitě nemyslí)

Film se bude natáčet v červenci tohoto roku a budeme natáčet v různých částech Prahy, v Mladé Boleslavi nebo na zámku Stránov. Chystáme také dvě větší scény s komparsem a pokud se vše podaří, jak má, tak natočíme i jednu komorní scénu v Paříži. Již teď však mohu slíbit, že ve filmu je hned několik scén, které jsou rozhodně ambiciózní a jistě se bude na co dívat:-)

Martin Písařík a Iris Brunner během castingu v hledáčku kameramana Daniela Adama. Dan chtěl, aby mu Martin zapózoval jak by bránil ženu.

Nejsme velká produkce, jsme nezávislý snímek a sami jsme nezávislí filmaři, ačkoli něco za sebou už jistě máme. Každopádně točíme i s absolventy filmových škol, televizními profesionály a hned několika filmaři se zkušenostmi se zahraničními produkcemi. Premiéra je naplánovaná na březen 2013 a my dneškem zahajujeme předprodej vstupenek na ,,zatím“ pražskou premiéru. Vstupenku si můžete ode dneška zakoupit za 123 korun a to následujícím způsobem. Pošlete na účet: 6225829001/5500Raiffeisen Bank tuto částku a do zprávy pro příjemce napište své jméno a emailovou adresu. Na tento email pak dostanete .pdf soubor s očíslovanou vstupenkou. Na tuto očíslovanou vstupenku Vám pak bude umožněn vstup na distribuční premiérovou filmovou projekci. I kdybyste soubor ztratili u nás ve firmě bude vše pečlivě zaevidováno.

Pokud budete mít zájem přispět větší částkou nebo si koupit více vstupenek, pak za každou objednávku nad 1000 korun obdržíte poštou knihu Slavná světová filmová klasika i s podpisem autora jako dárek. Zůstaňte s námi!

Hádej, Matyldo

Přidat komentář

TOPlist