Temný rytíř povstane od dnešní půlnoci

Od dnešní půlnoci bude i v českých kinech k vidění poslední díl temné ságy o Batmanovi z hledáčku Christophera Nolana. Na světě jsou již první české recenze, které asi málokoho překvapily a známe i tržby z úvodního víkendu ovlivněného masakrem v Denveru i zvýšených bezpečnostních opatření.

Temný rytíř povstal splňuje nejočekávanější událost léta skutečně měrou vrchovatou a asi málokdo tušil, že ho budou znovu provázet takové vlny spekulací a násilí. Na druhou stranu přesně o tom film je, takže je spíš odrazem dění v dnešní nemocné společnosti.

Je docela drsné sledovat, že jediným zájmem médií po střelbě v Denveru bylo, zda tím nebude komerčně poškozen výsledný produkt. Spekulace se tradičně nepotvrdily a zbývá nám tady opět to kvůli čemu existuje Realfilm.cz, tedy film.

My razíme do Hostivaře na půlnoční premiéru v Premiere Cinemas, kde bude v případě zájmu diváků také autogramiáda Slavné světové filmové klasiky, která pochopitelně obsahuje i snímek Temný rytíř.

Děj filmu se odehrává osm let po skončení Temného rytíře. Jak víme, tak Temný rytíř se ve jménu spravedlnosti vydal na odpočinek, aby zůstalo očištěno jméno Harveyho Denta, kterému v polovině filmu poněkud povolily nervy z chaosu nastoleným šíleným maniakem Jokerem. V třetím díle se setkáme hned s několika důležitými a úplně novými postavami, které Nolan představí v dalším epickém vyprávění.

Recenzi na film přineseme v průběhu zítřka a večer na viděnou!

Přehrát trailer

Přehrát trailer

Přidat komentář

TOPlist