Noc reklamožroutů již zítra v PREMIERE CINEMAS

Světová reklamní show PLAYSTATION NOC REKLAMOŽROUTŮ opět zavítá do České republiky. Noc reklamožroutů je světová akce plná reklam a hudby, vytvořená v roce 1981 Jean Marie Boursicotem. Noc rychle dobyla Francii a rozšířila se do zbytku světa. Ročně tato show navštíví více než 100 měst po celém světě. Noc reklamožroutů se i pravidelně koná u nás a několikrát jsem jí navštívil a musím říct, že to je hodně zajímavý zážitek, který překvapí gejzírem kreativity tvůrců, často velmi zajímavých jmen.

 

Noc-reklamožroutů

ZNĚLKA 

 

V nejnovější kolekci PLAYSTATION NOC REKLAMOŽROUTŮ je přes 300 reklam z více než 50 zemí světa. Je to výběr toho nejlepšího z minulých let, reklamy na známé i neznámé světové značky, reklamy se světovými celebritami i exotické spoty s neherci, reklamy originální, dramatické, vtipné i dojemné. Show trvá přes 5 hodin!

 

Generálním partnerem show v roce 2014 je PlayStation, hlavními partnery je síť multikin Premiere Cinemas, T-Mobile a Obchodní centrum Park Hostivař. Exkluzivním rádiovým partnerem je Studio Zet, které je dostupné na Internetu nebo prostřednictvím FM pásma na frekvencích rádia BBC.

 

Do letošní kolekce reklam PLAYSTATION NOC REKLAMOŽROUTŮ nominovala tři české zástupce Asociace českých reklamních agentur a marketingové komunikace AČRA MK na základě výsledků mezinárodní soutěže kreativity v reklamě Zlatá pecka.

 

PLAYSTATION NOC REKLAMOŽROUTŮ 2014

 

středa 26. března 2014 od 19:00 – vstupenky* v předprodeji zde online

 

Přidat komentář

TOPlist