Zahajuje kvalitní seriálová sezóna

S podzimem přichází nová várka oblíbených hrdinů a seriálů a vzhledem ke stále vyšší popularitě mají své místo i u nás na Realfilmu, přinášíme novinky o seriálech Temný případ, American Horror Story, Walking Dead a novém českém původním projektu HBO Až po uši.

Total-Recall-2012

Colin Farrell a Vince Vaughn se představí v hlavních rolích druhé řady seriálu HBO „Temný případ“

Pokud patříte k posluchačům Českého rozhlasu, tak jste možná slyšeli zajímavý rozhovor s producentem Stevem Golinem, který občas natáčí také v Čechách. Právě Golin stojí i za veleúspěšným seriálem True Detective, který běží na HBO jako Temný případ. Druhá série přivede nové tváře a jelikož vyrovnat se původní dvojici Matthew McConaughy a Woody Harrelson byl těžký oříšek, HBO právě teď potvrdila nové hrdiny. V hlavních rolích pokračování této kriminální antologie se představí Colin Farrell a Vince Vaughn.

 

Colin FarrellTelefonní budka, ,,Total Recall,““Minority Report„, „Útěk ze Sibiře) ztvární postavu Raye Velcora, detektiva, jehož loajalita se tříští mezi nadřízené ve zkorumpovaném policejním oddělení a vlastní kariéru zločince, která ho ovládá. Vince Vaughn (Útěk do divočiny, Dilema) si zahraje Franka Semyona, zločince z povolání, který čelí hrozbě ztráty vlastního impéria poté, co se jeho pokus o legitimní podnikání zvrtne následkem vraždy obchodního partnera.

 

Osmidílné drama se začne natáčet tento podzim v Kalifornii. “Celá druhá řada se bude odehrávat na území Kalifornie – nikoli v Los Angeles, ale v mnohem méně známých kalifornských zákoutích. Stejně jako v první sezóně se pokusíme zachytit onu unikátní psychosféru místa,“ potvrdil již v minulosti autor seriálu Nick Pizzolatto, který zasadil děj předchozí sezóny Temného případu do své rodné Louisiany. Výkonnými producenty jsou Scott Stephens, Steve Golin, Cary Joji Fukunaga, Matthew McConaughey a Woody Harrelson. Režie prvních dvou epizod se ujme Justin Lin ze série Rychle a zběsile.

walking dead

Walking Dead zahájí 5. sezónu

 

Vykoupení z věznice Shawshank oslavilo 20 let a režisér Frank Darabont se těší stále mimořádné přízni. Našel se na televizní obrazovce v původním dramatickém projektu Walking Dead – Živí mrtví, který 12. října zahájí 5. sezónu. V hlavní roli pokračuje britský herec Andrew Lincoln a nová série představuje zbrusu nový trailer.

http://magazin.realfilm.cz/wp-content/uploads/FINAL-trailer.jpg

american horror storyfreakshow

American Horror Story bude ve čtvrté sérii sledovat příběh Freak Show

 

Pro otrlejší diváky pokračuje Ryan Murphy čtvrtou sérií horrorové série American Horror Story, která těší příznivce klasických horrorů a bizarností. Právě bizarnost bude hlavním znakem čtvrté série, takže po strašidelném domě, šílené psychiatrii a čarodějnicích se seriál dostane na půdu mutací. Milovníci klasických horrorů si jistě vybavují kultovní horror Freaks z třicátých let, který je přiznanou inspirací, ostatně podívejte se sami.

http://magazin.realfilm.cz/wp-content/uploads/FINAL-trailer.jpg

Jan Hřebejk dokončil novou sérii Až po uši pro HBO

 

   A s troškou do mlýna přichází i tuzemská pobočka HBO, která bude od příštího týdne propagovat nový seriál Jana Hřebejka Až po uši, na jehož teaser se můžete podívat již teď.

http://magazin.realfilm.cz/wp-content/uploads/FINAL-trailer.jpg

 

1 komentář

  1. lida simandlova napsal:

    Walking Dead je výbornej seriál, i když vstávám ráno brzo do práce, tak se na něj vždycky večer podívám. Těším se na nové díly!:-)

Přidat komentář

TOPlist