Nejslavnější mrchy filmového plátna up-to-date

T

V našem výběru nebude chybět ani zástupce balšoj národa! Světlana Kchodčenková se objevila sice i v roli nemrchy jako tragická postava ve špičkovém britském špionážním thrilleru Jeden musí z kola ven, ale miliony diváků oslovila jako záporná postava comicsové Viper v hitu The Wolverine. Půvabná modelka, která na veřejnosti působí celkem nejistě však ve filmu opravdu skvěle funguje a přijde mi docela nespravedlivé, že jí v českém dabingu z nějakého zvláštního důvodu dabuje naprosto nevhodně o několik desetiletí starší herečka, která se k ní absolutně nehodí.

http://magazin.realfilm.cz/wp-content/uploads/box-of-film.jpg

counselor2

Jedna z největších mrch filmového plátna, která zatím trochu zůstává mimo uznání je jinak proslulé americké zlatíčko Cameron Diaz. Její ztvárnění bezcharakterní Malkiny, která donutí odejít kněze ze zpovědnice, vyděsí drogového dealera, když před jeho zraky dělá prostocviky bez spodního prádla na předním skle luxusního kabrioletu nebo zinscenuje hodně drsnou loupež dojde podle mého názoru docenění až časem.

http://magazin.realfilm.cz/wp-content/uploads/box-of-film.jpg

_

Last but not least je anglická herečka Rosamund Pike, která loni uchvátila miliony diváků svým výkonem v thrilleru Zmizelá Davida Finchera. Její uchopení úžasné Amy, která dokáže pěkně vodit za nos a za půvabnou fasádou skrývá hodně nepěkné myšlenky překvapilo jak diváky, tak kritiky. Nedá se říct, že by Rosamund Pike byla úplně neznámá herečka, objevila se v Bondovce Dnes neumírej, kde hrála padoucha a její nespokojená manželka ve sci-fi Náhradníci také nebyla úplně pozitivní postava až na sladký závěr pochopitelně. Jsem docela zvědavý, zda se jejím agentům podaří udržet na vlně a zůstane v kategorii áčkových hvězd, kam jistojistě patří.

http://magazin.realfilm.cz/wp-content/uploads/box-of-film.jpg

Příště se podíváme na vývoj parchantů ve světovém filmu.

Pages: 1 2

Přidat komentář

TOPlist