Limitless (Všemocný) je konečně seriál!

Film Všemocný (Limitless) si od své premiéry před čtyřmi lety získal kultovní proslulost, které výrazně pomohly velmi hojně navštěvované (a pochopitelně placené)motivační programy konané po celém světě a nyní vstoupil na obrazovky.

limitless_1

Musím se přiznat, že patřím k velkým fanouškům originálního filmu a viděl jsem ho už mnohokrát. Příběh mě dokázal strhnout, stejně jako naprosto neotřelé vizuální zpracování. Bradley Cooper si svou postavu Eddieho Mory natolik oblíbil, že okamžitě projevil zájem i o televizní seriál, kde jednak přijal výraznou epizodní roli a druhak seriál také produkuje jako jeden z hlavních producentů.

Vy kdo čtete náš magazín pravidelně se možná ptáte, zda se na projektu podílí Ryan Kavanaugh a Relativity Media, které je v současnosti v ochranném programu před věřiteli a v reorganizačním procesu. Nejedná se o úplný bankrot, firma dává do dražby několik projektů, aby uspokojila první várku 250 milionů pro skupinu netrpělivých věřitelů. Celkový dluh Relativity činí 1,2 miliardy dolarů a pokud by se to hned odpískalo, tak by to bylo hodně bolestivé pro všechny strany. Celou kauzu zprostředkovává Variety, ale je to hodně komplikovaná story. Každopádně jisté je, že do dražby půjdou v úterý i autorská práva na jak celovečerní film Všemocný (Limitless), tak i na jeho seriálovou verzi, takže jestli máte ve strožoku pár přebytečných stovek milionů, tak si můžete udělat radost:-)

limitless_2

Seriál si objednala pro svou globální síť CBS a v současnosti jsou natočené 4 epizody. Pilot dopadl fantasticky a režíroval ho autor obou aktuálních Spider-Manů Marc Webb. Zápletka pro seriál je trochu více rozmáchlá, přeci jen nás bude čekat výrazně delší stopáž než 100 minutový celovečerák.

Takže je tu další ztracenec a idealista v našem nekompromisním světě. Jmenuje se Brian Finch a hraje ho mladý sympaťák Jake McDorman. Ten si vyzkouší námi už velmi dobře známou drogu NZT-48, která umožňuje využít kapacitu lidského mozku na maximum. Tentokrát je to hudebník se stáží v bance s těžce nemocným otcem a během prvního dílu musí řešit své obvinění z vraždy, zdravotní stav svého otce, účinky NZT i senátora Moru, který ho kontaktuje a je to skutečně Bradley Cooper.

limitless-3

Doufejme, že se tedy show chytí, Ryan Kavanaugh nezkrachuje (bankrot přeci jen není krach) a pokud máte tento způsob zábavy rádi, tak od nás přijměte vřelé doporučení.

http://magazin.realfilm.cz/wp-content/uploads/FINAL-trailer.jpg

Přidat komentář

TOPlist