Nejžhavější hollywoodští nováčci do 30 let

Je to pár dnů, kdy si Arnold Schwarzenegger postěžoval, že v Hollywoodu chybí hvězdya nenápadně naznačil, že ty stávající díky svému životnímu stylu jsou buď v bankrotu nebo na jeho pokraji a má pravdu. Dnes si představíme hned několik nejžhavějších hollywoodských nováčků.

ALICIA VIKANDER

manfromuncle3

Je jí čerstvých 27 let, pochází ze Švédska a za půl roku se v amerických kinech představily hned tři filmy, které z ní učinily velmi žádanou herečku. Jmenuje se Alicia Vikander a na jaře uspěla s chytrým hitem Ex machina, v létě pobavila diváky ve špionážním dobrodružství Krycí jméno U.N.C.L.E a není vyloučeno, že promluví i do oskarových nominací se žhavým oskarovým kandidátem Danish Girl. Tomu se říká dobrý rok! V současnosti natáčí nejnovější díl v sérii Jasona Bourna.

MICHAEL B. JORDAN

fruitvale_station

Do áčkové ligy přestoupil také osmadvacetiletý Michael B. Jordan, o kterém toho ještě hodně uslyšíme. Jeho herecká kreace v americkém hitu Creed vyrazila kritikům dech a i Sylvester Stallone uznale pokýval hlavou s jakou vervou do toho mladík šel. Jordan popisoval jak se plazil na natáčení a jak se zhroutil fyzickým vyčerpáním po náročném tréninku. Výsledkem má být ale grandiózní boxerský souboj, o kterém se mezi filmaři vzrušeně mluví. Kromě Creeda má za sebou také letošní velký kiks Fantastická čtyřka a ceněné drama Fruitvale Station. V současnosti je na námluvách u Disneyho pro další Hvězdné války.

BRIE LARSON

Rm_D43_GK_0039.RW2

Šestadvacetiletá Brie Larson se zatím u diváků zapsala jen díky Jump Street 21, ale za její výkon v irském dramatu Room sklidila obrovský aplaus od kritiků a malé drama se stalo černým koněm festivalové sezóny. Brie Larson se tak po roli mladé maminky se zvláštním dítětem vypracovala do první ligy a v současnosti natáčí nového King Konga.

CARA DELEVIGNE

P

Třiadvacetiletá Cara Delevigne toho má v modelingu za sebou už dost, ale na stříbrném plátně je po Papírových městech, které sice skončily v červených číslech hodně žádaným zbožím. Příští rok se objeví v Suicide Squad po boku prvotřídních hvězd.

GAL GADOT

gal gadot wonder woman

Zřejmě největší skok z vedlejších rolí do největšího mainstreamu se povedl jedné z největších současných filmových krasavic a miss Izrael Gal Gadot, která ze série Rychle a zběsile plynule přestoupila k Marvelu, kde se stala Wonder Woman. Příští rok se tedy objeví v Batman versus Superman a už teď natáčí svou vlastní Wonder Woman v režii solidní Patty Jenkins.

MARGOT ROBBIE

focus_3

Áčkovou hvězdou je již také pětadvacetiletá australská krasavice Margot Robbie, která prorazila ve výborném Vlku z Wall Street. Její Focus s Willem Smithem se sice slušně zaplatil, ale Suicide Squad jí jistě zapíše mezi megahvězdy.

MILES TELLER

whiplash3

Jednou z nejslibnějších hvězd je také osmadvacetiletý Miles Teller, který prorazil díky hitu Whiplash. Objektivní potíží je jeho pověstná nešťastn povaha a nepříliš lichotivá přezdívka „dickhead“. Inu, sláva mu poněkud stoupla do hlavy, tak snad se vzpamatuje. Letos zažil průšvih s Fantastickou čtyřkou, ale i pořádný hit se svou výrazně rozepsanějí rolí v sérii Divergence.

ANSEL ELGORT

ansel elgort

Zajímavým talentem a slibnou hvězdnou je ovšem i jednadvacetiletý Ansel Elgort, který patří zřejmě k nejbohatším mladým hercům v Hollywoodu díky nebývalému množství hitů, jen považte – série Divergence, Hvězdy nám nepřály a Carrie. V jednadvaceti tak má 4 megahity a v příštích dvou letech minimálně dva filmy, které překonají na tržbách čtvrt miliardy dolarů. V současnosti se s ním dokončuje slušně vypadající thriller November Criminals, který je sice opět mířen na náctileté publikum, ale v tomto věku stejně v ničem jiném moc hrát nemůže..

1 komentář

  1. Ondra Slanina napsal:

    Po udělování Oskarů mají v našem výběru dva nováčci Oskara – Alicia Vikander a Brie Larson a o nenominovaní Michaela B. Jordana se rozhořela vášnivá diskuse. Každopádně tuhle partu není radno podceňovat!

Přidat komentář

TOPlist