Roland Emmerich nechá zaútočit emzáky na zemi podruhé po dvaceti letech

Mnichovský vizionář a jeden z největších autorů filmových katastrofických filmů Roland Emmerich, kterého nenávidí filmoví kritici, většinou milují diváci a svým obdivem k němu se netají ani Lars von Trier opět rozpoutá invazi emzáků.

ID2_CAN_020_0340_ref_still-comp-01013_v0174
Davcet let se o tom mluvilo, že se to stane. A nyní je to opravdu tady. Roland Emmerich se pochlapil a natočil spektákl, který naváže na jeho megahit z roku 1996. Lidstvo vědělo, že se mimozemšťani jednou vrátí. Využilo proto k obraně všech možností a zdrojů Země. Studovo ukořistěné mimozemské technologie, plány a způsob myšlení vetřelců. Poučilo se z předchozího boje o přežití i z cesty k vítězství. Ale bude to stačit? Je sakra vůbec možné čelit vesmírné lodi, která k zaparkování potřebuje celý Atlantský oceán?

ID2_UMS_133_0460_ref_still-comp-01094_v0016
Den nezávislosti režiséra Rolanda Emmericha způsobil celosvětové šílenství a redefinoval žánr katastrofického filmu. Spolu s Rolandem Emmerichem se ve filmu Den nezávislosti: Nový útok setkáte i s některými hrdiny a pamětníky předchozího souboje s mimozemšťany v čele s Jeffem Goldblumem a Billem Pullmanem. Doplní je ale řada odvážných nováčků, například Liam Hemsworth (série Hunger Games) a Charlotte Gainsbourg (Melancholia, Samba), že by opětovaná pocta Larsi von Trierovi?

DF-07160r

Emmerich dostal na hraní rozpočet 200 milionů dolarů, možnost natáčet v nejmodernější technologii a maximálně širokoúhle. Je nepochybné, že veškeré možnosti beze zbytku využije, takže si zakroužkujte červenec do diáře a naplánujte si cestu do nejmodernějšího kina v okolí. Nikdo totiž neumí natáčet takové destruktivní orgie jako Emmerich a přitom zůstat autorem rodinných filmů s vlající americkou vlajkou!

http://magazin.realfilm.cz/wp-content/uploads/FINAL-trailer.jpg

http://magazin.realfilm.cz/wp-content/uploads/FINAL-trailer.jpg

Přidat komentář

TOPlist