Emma Stone a Ryan Gosling v La la Landu

Už jen pár týdnů nás dělí od zahájení velkého evropského festivalu v Benátkách, který otevře novinka režiséra brilantního snímku Whiplash Damiena Chazelle s názvem La La Land.

la_la_land_1

La La Land je romantické-muzikálové komediální drama se skutečně hvězdným ansámblem. Kromě titulních hvězd Emmy Stone ( Panna nebo orelZombielandGangster Squad – Lovci mafieBláznivá, zatracená láskaBirdmanKouzlo měsíčního svitu, Iracionální muž) a Ryana Goslinga ( Drive, Bláznivá, zatracená láska, Okamžik zlomu, V lepší společnosti, Den zrady) se objeví pochopitelně J. K. Simmons, ale také Rosemarie DeWitt.

 

Děj se odehrává v samotném srdci Los Angeles, kde se snaživá herečka Mia snaží procpat na každý konkurz a jazzový muzikant Sebastian se přes hraní v klubech snaží, když už ne proslavit, tak aspoň uživit. Ti dva se do sebe okamžitě zamilují a země se otřese v základech. Přežijí jejich sny?

la-la-land_2

Damien Chazelle scénář napsal už před filmem Whiplash a do realizace se snímek začal dostávat už z kraje roku 2014. Herecké námluvy a konkurzy však trvaly hodně dlouho, ostatně i díky tomu, že původně angažovaný Miles Teller se stal přes noc podle mnohých nesnesitelným kokotem. Nakonec se ústřední duo ustálilo v již avizovaném složení a skutečnost, že film otevírá slavný festival v Benátkách je hodně povzbudivá.

http://magazin.realfilm.cz/wp-content/uploads/FINAL-trailer.jpg

Pokud chcete vědět jak přispět na provoz Vašeho oblíbeného magazínu, klikněte sem.

Přidat komentář

TOPlist