King Kong: Skull Island spojí Hidlestonea a Larson

Je pravidlem, že téměř každý rok vtrhne do kin film s nějakým přerostlým opičákem. Znovuzrozená Planeta opic se v letech 2011 a 2014 stala diváckým megahitem a letos se v kinech prohání opičáci s Tarzanem. Příští rok se ale do kin vrátí Král!

skullisland

King Kong se na plátně objevil už několikrát a téměř vždy s velkým úspěchem. V roce 1933 dokonce přepsal dějiny žánru, ale zřejmě nejznámější je verze Johna Guillermina ze sedmdesátých let s Jeffem Bridgesem a začínající Jessicou Lange. King Kong z roku 2005 od Petera Jacksona byl také celkem respektuhodný spektákl.

Tentokrát se filmaři vydali natáčet do Vietnamu v čele s režisérem Jordanem-Vogtem Robertsem, kterému studio Warner Bros nakonec sehnalo slušnou řádku hvězd, protože i po poněkud předčasném avizování Michaela Keatona a J.K.Simmonse nakonec do Hanoje dorazila úplně jiná parta herců, a to Samuel L. Jackson (Osm hrozných, RobocopNespoutaný DjangoPokoj 1408,  Pulp Fiction, V řetězech), držitelka Oskara za drama Room Brie Larson a hlavně Tom Hiddleston (Purpurový vrch, Thor), který ztvární hlavní roli.

SkullIsland_2

Pro Vietnam je natáčení velká událost, protože Americký štáb s ohromným rozpočtem by měl nakopnout turistickou atraktivnost celé oblasti. A že se Vietnam už připravuje! Film se natáčel také s vietnamským štábem a filmařům šla na ruku celá vláda.

Studio pak snímek představilo i na aktuálně proběhlém Comic Conu a v populárním zábavním parku v Orlandu už je filmová atrakce k tomuto snímku, který půjde do kin příští rok. King Kong zkrátku bude BIG, podívejte se tedy na trailer.

http://magazin.realfilm.cz/wp-content/uploads/FINAL-trailer.jpg

Přidat komentář

TOPlist