Rings aka Kruhy vrátí na plátno tu dlouhovlasou holčičku ze studny

Asi každý, kdo byl v roce 2003 v kině na jedničce Kruhu v plném kině, zažil na vlastní kůži neskutečnou atmosféru, která k dobrému horroru patří. Již příští měsíc se budete moci vypravit na další kapitolu známého příběhu.

R

Mladá žena se v novém příběhu začne celkem oprávněně strachovat poté, co zjistí, že se její přítel začal zajímat o tajemnou subkulturu obklopující záhadnou videokazetu, která samovolně zabije svého diváka po sedmi dnech. Rozhodne se pro záchranu přítele obětovat a objevit, že existuje ještě jeden film ve filmu, který dosud nikdo neviděl.

R

Na film dohlíží zkušený scenárista Kruhu Ehren Kruger, ale hlavně známá producentská dvojka Walter Parkes a Laurie McDonald, která je podepsaná I před předchozími filmy. Scénář napsal autor s českým jménem David Loucka. Ve filmu nehrají prakticky žádní známí herci kromě Vincenta D´Onofria (Noční běžec, Jurský svět, Plán útěku). Režíruje sympatický Španěl Javier Guttieréz, který je mimochodem vystudovaný právník. Do českých kin uvede Cinemart koncem října.

http://magazin.realfilm.cz/wp-content/uploads/FINAL-trailer.jpg

Přidat komentář

TOPlist