Štědrodenní editorial 2016

Milí čtenáři, k Vánocům patří tradice a jelikož každý rok v tento den vychází editorial, vyjde samozřejmě i letos.

realfilm_cz_logo_cb_invert_300dpi

Letošní rok byl v mnohém zlomový, a přestože některé výsledky uvidíte až v roce 2017 a některé až dokonce v průběhu roku 2018, zato v celé řadě měst budeme odhalovat nadcházející eventy a projekty postupně. Bude to velké, krásné, rozzáříme spoustu dětských očí a nostalgicky pobavíme mnohé dospělé.

ceska animovana klasika_obalka

Jak jste již mnozí zaregistrovali vyšla Česká animovaná klasika, kterou si můžete zakoupit v Muzeu Karla Zemana nebo objednat na našem emailu: klasika@realfilm.cz. Rád bych i tady veřejně poděkoval všem spolupracovníkům, kteří s knihou pomáhali a doufám, že spolu budeme všichni spolupracovat i na dalším knižním projektu, který odhalíme touto dobou příští rok. Od konce září, kdy se kniha objevila jí provází neutuchající zájem čtenářů a knihoven, zde by se slušelo dodat také milých knihovnic a knihovníků, a samozřejmě pokračujeme v příštím roce. Příští rok bychom rádi vydali druhé rozšířené vydání Slavné české filmové klasiky, kam přibyla celá řada titulů, takže bude na řadě po vzoru Harryho Pottera taky první Realfilmový multipack:-)

live_by night

Představili jsme začátkem měsíce filmy, na které se nejvíce těšíme, takže pokud chcete nějakou inspiraci klikněte na tento článek.

pasazeri_1

29. prosince vyjde na RealFilmu tradičně seznam 10 nejlepších filmů podle RealFilmu.

 

Milí čtenáři, přeji vám klidné prožití vánočních svátků, nezapomeňte sledovat kvalitní a dobré filmy, jejichž inspiraci hledáte už bezmála osmým rokem na našem filmovém magazínu a mějte se krásně

 

Váš šéfredaktor

 

Ondra Slanina

Přidat komentář

TOPlist