Matka! vám způsobí noční můry

Americký režisér Darren Aronofsky u diváků i kritiky uspěl nejvíce s psychothrillerem Černá labuť a přiznám se, že jsem první novinářskou projekci v polovině zhnuseně opustil. Pokud jste film totiž nikdy neviděli na velkém plátně v kvalitním kině, nemáte ani tucha, co tento režisér dovede.

mother_1

Psychothriller Matka! je koncentrován kolem brutálního psychickébo trýznění Jennifer Lawrence a podle prvního zveřejněného traileru to nebude žádná procházka růžovým sadem. Film není zjevně tradičním horrorem, ostatně Aronofsky (Rekviem za senWrestler) je cokoli, ale rozhodně není žánrový filmař.

Zatím tedy úplně přesně nikdo neví o co jde, ale děj by se měl odvíjet od páru ztvárněným oskarovými herci Jennifer Lawrence a Javierem Bardemem, kteří žijí na samotě a jsou vyrušeni nečekanými návštěvníky. Ve filmu se dále objeví skutečně hvězdná sestava Michelle Pfeiffer, Ed Harris, Domhnall Gleeson a Kristen Wiig.

http://magazin.realfilm.cz/wp-content/uploads/FINAL-trailer.jpg

Film byl vybrán do soutěže na MFF v Benátkách, které začnou koncem měsíce a pak se představí na prestižním festivalu v Torontu. Tato strategie se Aronofskému vyplatila už s Černou labutí. Do standardní distribuce by se měl film dostat v průběhu měsíce října. Trailer rozhodně není určen slabším povahám!

 

Přidat komentář

TOPlist