Nejtemnější hodina (2017)

Darkest Hour

A nyní k hráčům. Strhující sólo má samozřejmě Gary Oldman, kterého nemáte absolutní šanci pod maskou poznat. Je skutečně výborný a při pohledu na jeho kariéru, tohle je opravdu Laurence Olivier naší generace. Velmi mě zaujal ale opět také Ben Mendelsohn, který sice povětšinou hraje vedlejší role ve filmech různých kvalit, ale řekl bych, že po tomto filmu už bude dobré si jeho jméno dobře zapamatovat, protože tohle je herec srovnatelný s Markem Strongem, kterého považuji za hereckou extraligu.

 

V ženských úlohách je třeba samozřejmě vyzdvihnout Kristin Scott Thomas, zřejmě nejméně doceněnou herečku posledních dvou dekád, která i přes Anglického pacienta a celou řadu známých filmů nemá pořád hvězdný status, jež by si zasloužila. Bude ale určitě dobré si zapamatovat Lily James, která pomalu roste v hodně zajímavou herečku a po dobrosrdečné servírce v Baby Driver nebo Disneyho Popelce, jež uspěly výrazně u diváků, je nabíledni že je v hledáčku hollywoodských producentů.

DARKEST HOUR

Nejtemnější hodina je zdařilé drama se strhujícími hereckými výkony, má výborně napsaný scénář, má dobré tempo filmového vyprávění a divácky velmi atraktivní téma. Realfilm snímek vřele doporučuje ke zhlédnutí.

http://magazin.realfilm.cz/wp-content/uploads/FINAL-trailer.jpg

Pages: 1 2

Přidat komentář

TOPlist