Jennifer Lawrence bude Rudá volavka

Americkými novináři vysmívaná hvězda Jennifer Lawrence, která je jednak úžasná herečka a druhak nejlépe placená herečka Hollywoodu se ještě před plánovanou pauzou formou farmaření ukáže v napínavém thrilleru.

DF-9953.dng

Horror a biblický epos matka! se stal nejvíce vysmívaným snímkem minulého roku americkou kritikou a s tímto hnojometem spojeným agregátem Rotten Tomatoes. Režisér Darren Aronofsky toto silné odmítnutí prožíval natolik, že ho to stálo vztah. Vztah s hlavní hvězdou Jennifer Lawrence (Pasažéři, Joy, Do morku kostí, Terapie láskou, Hunger Games), která svým kritikům ukázala vztyčený prostředník a s úsměvem řekla na tváři, že klidně odejde z Hollywoodu farmařit. Jako chlap to říkám nerad, ale dala tak trochu najevo, kdo měl v tomto vztahu pomyslné koule.

DF-21849.dng

Jeden z nejlepších současných hollywoodských vypravěčů Francis Lawrence (shoda jmen náhodná, milí čtenáři!), který natočil sérii Hunger Games, kromě jedničky, přehlédnutou comicsovou pecku Constantine nebo velkorysý hit Já, legendaWillem Smithem se znovu spojil s Jennifer Lawrence a společně s vynikajícím kameramanem Jo Willemsem (Všemocný, 30 dní dlouhá noc) přišli s napínavým a zjevně docela drsným thrillerem.

Baletky, které musí předčasně ukončit svou kariéru, to nemají jednoduché. Celý svůj život do té chvíle věnovaly jen tanci a jejich příprava na skutečný život není dokonalá. Až na maximální sebekázeň a vůli dohnanou až do krajnosti. Bývalá primabalerína Dominika Jegorovová (Jennifer Lawrence) navíc žije v dnešním Rusku a se svou matkou čelí bezútěšné a nejisté budoucnosti. Díky tomu se stává snadnou kořistí ruské tajné zpravodajské služby a dostává se do jejího kurzu, v němž školí „volavky“. Zde probíhá tvrdý výcvik, jehož cílem je naučit své „žákyně“, aby v roli profesionálních svůdnic využívaly své tělo a mysl jako dokonalé zbraně.

DF-23238.dng

Po ukončení zvráceného a sadistického tréninku je Dominika jako nejnebezpečnější volavka nasazena na Nathaniela Nashe (Joel Edgerton), důstojníka CIA, který řídí jednoho z nejdůležitějších špiónů v Rusku. Dominika s Nathanielem vede souboj silných vůlí plný špionských triků, nedůvěry, ale především vnitřně bojují s nevyhnutelnou vzájemnou touhou. Dokáže ji Nathaniel přesvědčit, že je právě on tou jedinou osobou, které může věřit?

Oceňovanou předlohu k filmu napsal Jason Matthews, veterán CIA s dokonalou znalostí světa kontrarozvědky. Matthews pracoval na bývalém Ředitelství operací CIA, mimo jiné prováděl nábor agentů v Sovětském svazu a ve východní Evropě a jako šéf několika zahraničních expozitur CIA řídil tajné projekty zaměřené proti programům zbraní hromadného ničení a proti terorismu. Film uvede od 1. března distribuční společnost Cinemart.

http://magazin.realfilm.cz/wp-content/uploads/FINAL-trailer.jpg

Ruda volavka_plakat

Přidat komentář

TOPlist