Průvodce udílením Oskarů z pohledu roku 2018

Nesmiřitelní (1992)

1992 – Nesmiřitelní

Steven Spielberg - filmografie

1993 – Schindlerův seznam

forrest gump

1994 – Forrest Gump

statecne_srdce_4

1995 – Statečné srdce

Nejzdařilejší literární adaptace na filmovém plátně

1996 – Anglický pacient

titanic

1997 – Titanic

americka_krasa2

1999 – Americká krása

Pages: 1 2 3 4 5 6

1 komentář

  1. izumi napsal:

    Ondra Slanina, thank you for your blog post.Really thank you! Awesome.

Přidat komentář

TOPlist