Solo: Star Wars Story (2018)

solo-4

Jonathan Kasdan zjistil, že s tátou dokázali najít společný pracovní rytmus. „Podílím se na tomto projektu jako fanoušek, který je přesvědčený, že ty příběhy jsou zcela nedotknutelné, zatímco Larry k nim přistupuje spíše jako dramatik a pracuje s nimi jako s nástroji. Myslím, že moje úcta k nim se s Larryho sebevědomím při psaní scénáře ideálně doplňovaly.“

Film Solo provází od počátku tři průšvihy. Tím prvním je úmrtí jedné z hlavních producentek, tím druhým je vyhození designovaných režisérů Lorda a Millera (Jump Street 21 a 22) a tím třetím je mediální masírka proti režisérovi Howardovi, která poněkud zaskočila i marketingové oddělení Disneyho, jež výrazně selhalo při prodeji tohoto filmu. Jak je možné, že se jim takovýto film nepodařilo proboha prodat? Proti čemu? Avengers 3 nebo Deadpoolovi 2? WTF?

solo-5

Tak v čem tkví důvod, že Solo u diváků neboduje? Inu, těžko říct, protože ten film je z nových Star Wars objektivně nejlépe natočený. Howard dokáže dávkovat akci, ostatně film stříhal geniální Pietro Scalia, romantiku a humor s profesionální zručností, uspokojí fanoušky série a vše vypadá naprosto fantasticky. Herci jsou solidní, všichni chápou v čem hrají, nedočkáte se žádných osudových momentů a když dojde k finálnímu zvratu o kterém diváci horečně diskutují, je to nečekané, ale přitom vlastně naprosto logické.

solo_star_wars

Otázka tedy zní, může postava Han Sola fungovat bez Harrisona Forda? A jaký je Alden Ehrenreich? Za mě Solo fungovat takto rozhodně může a Alden Ehrenreich je moc fajn. Za mě tedy, pokud vůbec víte, že se tento film hraje v kinech a máte rádi Star Wars, tak na něj klidně vyražte. Žádný propadák to není.

http://magazin.realfilm.cz/wp-content/uploads/FINAL-trailer.jpg

Pages: 1 2

Přidat komentář

TOPlist