Vdovy vychází na DVD a Blu Ray

WIDOWS

Vdovy jsou kromě rafinovaného scénáře a sebejisté režie s mnoha vynikajícími nápady především hereckým filmem. Hlavní role je napsaná zjevně na tělo Viole Davis. Její proměna ze zamilované partnerky v sebejistou šéfovou, kterou osud donutí aby jí spadly z nosu růžové brýle je hodně zajímavá a hlavně hodně přesvědčivá. Herecky jsou ale vděčné i role všech dalších vdov, byť mají menší prostor, než by člověk čekal. Michelle Rodriguez a Elizabeth Debicki jsou obě výborné. Zejména Rodriguez je zde obsazena zcela proti typu i proti tomu, jak si naplánovala svou kariéru a jaké si vybírala role. Zatímco ji diváci hledali ve filmech jako série Resident Evil, Rychle a zběsile, Machete nebo Avatar, tak přerod v ryze civilní postavu, notabene žádného Ramba v sukních, ale opuštěnou vdovu a matku samoživitelku zvládla na jedničku. Do počtu nejsou ale i role mužské.

 

Daniel Kaluuya vás vyděsí k smrti a jsem rád, že se mu podařilo vystoupit ze stínu velmi výrazné role ve filmu Uteč, protože jeho role v Černém panterovi mu příliš hereckého prostoru nenabídla. Zde může i v epizodní roli jistě pomýšlet na zlatého rytíře, ačkoli je otázka, zda by byla Americká akademie ochotna ocenit takového zlosyna. Před kamerou se také sešli Colin Farrel a Robert Duvall, kteří se mi jako otec se synem moc líbili a je vidět, že mezi nimi ta pověstná chemie opravdu funguje. Tradičně skvělý je i Liam Neeson, ale k jeho postavě bohužel nemohu prozradit nic dopředu.

vdovy4

Vdovy jsou rafinovanou dvouhodinovou adrenalinovou horskou dráhou, emotivní jízdou, kdy budete jen zírat. Jsem rád, že občas dá Hollywood vzpomenout, že se tam také natáčí chytré snímky pro dospělé, že jsou skvěle obsazené a profesionálně špičkově odvedené. Tomuhle filmu dejte šanci a já se přiznám, že tento film nejenomže doporučím ke zhlédnutí ale dodávám, že za mě je to jednička s hvězdičkou a třikrát podtržená. Howgh.

http://magazin.realfilm.cz/wp-content/uploads/FINAL-trailer.jpg

vdovy_digiposter_01

Pages: 1 2

Přidat komentář

TOPlist