Jason Blum oživuje a upgraduje klasiku Neviditelný

Elisabeth Moss (My, seriál Příběh služebnice) hraje hlavní roli v příběhu o posedlosti neviditelného parchanta, který se inspiroval klasickým horrorem filmového studia Universal.

T

Cecilia Kass (Elisabeth Moss) uvízla v nebezpečném vztahu s bohatým geniálním vědcem, který ji poměrně nevybíravě kontroluje na každém kroku. Až s pomocí rodiny a přátel se jí z jeho “zajetí” podaří uniknout.
Její ex ovšem navíc krátce poté spáchá sebevraždu a poměrně překvapivě právě Cecílii odkáže velkou část svého majetku. Ta však začne mít záhy pocit, že jeho smrt mohla být fingovaná. Důvodem je série těžko vysvětlitelných událostí, jejichž intenzita a brutalita se stupňuje tak, že lidé z jejího okolí se ocitnou v bezprostředním ohrožení života. Jak si může člověk udržet zdání příčetnosti a přitom tvrdit, že vám jde o život kvůli něčemu, co nevidíte?

T

Film Neviditelný produkuje hororový mistr Jason Blum se svou společností Blumhouse. Autorem scénáře a režisérem snímku je Leigh Whannell, jeden z původních tvůrců série Saw a režisér úspěšného thrilleru Upgrade. Premiéra nás čeká v březnu.

 

http://magazin.realfilm.cz/wp-content/uploads/FINAL-trailer.jpg

FILM O FILMU

http://magazin.realfilm.cz/wp-content/uploads/box-of-film.jpg

obalka_Poutnik_realfilm

Výpravná kniha o Otu Hofmanovi – autorovi dětských knih a scénářů k filmům a seriálům – Pan Tau, Návštěvníci, Třetí princ


KOUPIT ZDE – KOSMAS.CZ

nebo v obchodě Terryho ponožky a Muzeum Karla Zemana v Praze.

2 Diskuse

  1. Ondra Slanina napsal:

    Aktualizováno o film o filmu na RealFilmu i na našem youtube kanále.

  2. Ondra Slanina napsal:

    Aktualizováno o trailer na našem youtube kanále.

Přidat komentář

TOPlist