Nezávislá americká komedie Palm Springs míří do českých kin

Každý rok se v českých kinech objeví nezávislá americká komedie a letošek naštěstí nebude výjimkou. Do kin totiž míří komedie Palm Springs, která se hrála na Sundance a i když v USA se kinům bohužel vyhnula a zamířila na streamovací kanál HULU, u nás jí uvidíme na plátně.

palm_springs_1

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany…

palm_springs_2

Palm Springs sází na vyprávěcí model úspěšné kultovní komedie Na hromnice o den více, který se poslední dobou vrací v různých žánrech, ať ve sci-fi Na hraně zítřka nebo v horrorech Happy Death Day. Pro našince je příjemným zjištěním, že okatá herečka Cristin Milioti má české kořeny. Američtí kritici film zbožňují a podle čísel na imdb.com si film v karanténě přehrálo obrovské množství Američanů. Andy Samberg je původem komik ze Saturday Night Live, kde rozhodně prokázal svůj komediální talent. Podle traileru je zřejmé, že Palm Springs míchá chytrý humor s hrubozrnným, tak uvidíme, zda to bude fungovat i na českého diváka.

http://magazin.realfilm.cz/wp-content/uploads/FINAL-trailer.jpg

Přidat komentář

TOPlist